dief

Met onze dienst zoals Mystery ShopLifting helpen wij winkeldiefstallen in jouw winkel te voorkomen.

Wil jij meer weten?

BEL ONS

Winkeldiefstal kost een ondernemer veel geld. Wij helpen diefstal voorkomen

Met alerte medewerkers en een uitgekiende winkelinrichting kan jij diefstal voorkomen. Mystery ShopLifting is een uitermate geschikt instrument voor retailorganisaties, winkelcentra, winkeliersverenigingen en stadscentra die hun ondernemers de helpende hand willen bieden.

Het doel van Mystery ShopLifting is aan te tonen hoe eenvoudig het vaak is om goederen uit een winkel mee te nemen zonder te betalen. De Mystery Shoplifter (alias Gerrit de Raaf) van Retail Reality bezoekt winkels, ontvreemdt goederen en maakt daarvan beeldopnames. Op een speciaal belegde bijeenkomst wordt de “buit” van de Mystery ShopLifter uitgestald en worden de gemaakte beelden vertoond, waarbij medewerkers die in beeld komen onherkenbaar worden gemaakt. De Mystery ShopLifter geeft uitleg en beantwoordt vragen.

Het spreekt vanzelf dat de ontvreemde goederen na afloop weer aan de rechtmatige eigenaar overhandigd worden.

Het is aan te bevelen om deze presentatie te koppelen aan training om ondernemers en hun team te helpen meer grip te krijgen op winkeldiefstal en criminaliteit: Kan ik een potentiële winkeldief herkennen? Wat is afwijkend klantgedrag? Wat doe ik als ik het niet vertrouw?

Meer informatie over Mystery ShopLifting? Neem contact op met Retail Reality op 036-522 1016 of via het contactformulier.

Diefstal kost winkeliers 1,4 miljard

© Copyright - Retail Reality 2016